Šta je on video u meni ja pojma nemam: Dino Rađa se priseća vremena sa Mokom Slavnićem koji je od njega potpuno nesvesno napravio onakvog košarkaša!
Foto: Marina Lopičić

ispovest

Šta je on video u meni ja pojma nemam: Dino Rađa se priseća vremena sa Mokom Slavnićem koji je od njega potpuno nesvesno napravio onakvog košarkaša!

Dino Rađa ovako govori o Moki

Objavljeno:

Dino Rađa je ovih dana vrlo aktivan na Fejsbuku na kojem se, u susret velikom trenutka ulaska u Kuću slavnih, priseća ljudi koji su obeležili njegovu karijeru.

Jedan od njih je veliki Zoran Moka Slavnić, Beograđanin koji je ostavio dubok trag u splitskoj i šibenskoj košarci, a u januaru prošle godine rasplakao se na proslavi 80. rođendanu Đuzepea Pine Đerđije.

Dino Rađa ovako govori o Moki:

- Moka Slavnić odnosno Veliki Mokanu. Nakon tri utakmice Slavko da ostavku i u svlačionici pre četvrte dolazi veliki mag i popriča sa starijima pa dođe do mene i kaže. Mali kako se zoveš i šta igraš. Mislim ja - majko mila. Pre nisam igrao ništa, a ovaj ne zna ni kako se zoven. Međutim već nakon 5-6 minuta zove on mene da uđem. Svaku utakmicu san igrao sve viiše i više, a pri kraju sezone počeo da ulazim u prvu petorku. Šta su oni svi videli u meni nemam pojma ali očito nisu brinuli. Inače za razliku od Slavka, Mokanu je bio dosta mekši i relaksiraniji. Igrao bi basket s nama svaki dan. Varao, krao, lagao rezultat i niko ga nije mogao dobiti. I tu naučis puno, a da nisi svestan. I zato hvala za sve veliki Mokanu. Slike od ekipe nema jer se u ono doba radila jedna na početku sezone, a njega nije bilo.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.