Nije samo Njujork u igri: Džimi Batler ozbiljno razmišlja o Kaliforniji i kralju! (VIDEO)
Foto: AP

biće zanimljivo sledećeg leta

Nije samo Njujork u igri: Džimi Batler ozbiljno razmišlja o Kaliforniji i kralju! (VIDEO)

Cela ova priča dosta zavisi i od Kajrija irvinga, koji je veliki pijatelj Batlera, pa će njegova odluka takođe uticati na razvoj situacije

Objavljeno: 17:21h

Fanovi Njujork Niksa su već počeli da veruju u bajku da će sledeće sezone u redove njihovog tima doći Džimi Batler i Kajri Irving, ali će "buva" koja se pojavila u košarkaškim krugovima ozbiljno zabrinuti sve fanove tima iz Velike jabuke.

Naime, kako saznaje ekipa sa Bličer riporta, postoji velika mogućnost da će Batler sledće sezone kao slobodan agent ipak potpisati za Lejkerse, koji su ovog leta potpisali Lebron Džejmsa, dok će sledećeg leta imati prostora da potpišu dva "Max" ugovora i obezbede Džejmsu adekvatnog superstar pomoćnika.

Lejkersi su ove godine potpisali veliki broj igrača na probnu jednu sezonu (Rondo, Stivenson, Megi i Bizli), a te pare planiraju da sledeće godine daju nekom od superstarova koji će narednog leta biti slobodni agenti, među kojima će se naći i zmeđu ostalog i Džimi "Bakets".

Batler ima ugovor sa Minesotom težak 19.8 miliona dolara za sledeću sezonu, i opciju da produži saradnju na još jednu godinu, što skoro sigurno neće učiniti jer je već neko vreme nezadovoljan timom i odnosom određenih sairača prema igri.

Pored Batlera glavna meta Lejkersa sledećeg letaće biti i kavai Lenard koji je takođe u poslednjoj godini ugovora.

Cela ova priča dosta zavisi i od Kajrija irvinga, koji je veliki pijatelj Batlera, pa će njegova odluka takođe uticati na razvoj situacije, jer je i on sledećeg leta biti takođe slobodan agent.

Ako Irving odluči da ostane u Bostonu i ne ode u Njujork, šanse da Džimi obuče dres Lejkersa će ozbiljno da porastu.

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.