IGRAO ZA ZVEZDU, A SADA JE KUPIO GROBARE: Pogledajte sliku Stefana Jankovića iz mlađih dana! On voli Partizan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

novi sličaj "majice"

IGRAO ZA ZVEZDU, A SADA JE KUPIO GROBARE: Pogledajte sliku Stefana Jankovića iz mlađih dana! On voli Partizan! (FOTO) (VIDEO)

Da li će krenuti putem Vladimira Stojkovića i Ognjena Ožegovića

Objavljeno:

Momak koji se nije pojavio na početku priprema KK Crvene zvezde ponovo je u centru pažnje, a razlog za to je jedna fotografija.

Stefan Janković je prošle sezone pokazivao mnogo strasti u duelima sa Partizanom, nekoliko puta je čak ulazio u raspravu sa kapitenom crno-belih Novicom Veličkovićem, ali jedna fotografija koja kruži internetom pokazala je da je prošlost krilnog-centa, ipak, crno-bela.

Janković je na slici u majici sa natpisom "Grobari Ontario" dokazao da mu je nekada Partizan bio bliži srcu. Nije poznato od kada je slika, ali sigurno je da ovo nije smeo da nosi dok je nastupao u Crvenoj zvezdi.

Ovom slikom još više se podgrejala priča da će Stefan Jnković pređi u redove večitog rivala.

KK Crvena zvezda je pokrenula postupak protiv Jankovića zbog nedolazaka na početka priperma, a krlini centar je tako pokazao nezadovoljstvo zbog neisplaćenih plata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.