Najbolji rođendan ikada: Maik Cirbes oduševljen pesmom koju je dobio od Delija! (VIDEO)

A ispod oka masnica

Najbolji rođendan ikada: Maik Cirbes oduševljen pesmom koju je dobio od Delija! (VIDEO)

Zvezdin centar je bio presrećan posle pobede nad Lokomotivom
Objavljeno:

Blistao je od sreće Maik Cirbes posle pobede Crvene zvezde nad Lokomotivom u Top 16 fazi Evrolige, u kojoj je bio jedan od glavnih aduta Dejana Radonjića. Zvezdinom omiljenom strancu je rođendan: 7 razloga zašto ga Delije obožavaju! (VIDEO) Ono kad Delije pevaju Cirbesu: Danas nam je divan dan, divan dan... (VIDEO) Iako je ispod njegovog oka bilo vidljivo kakve je žestoke duele vodio sa igračima ruskog tima, ni ti udarci nisu mogli da pokvare njegovo zadovoljstvo i zbog trijumfa, a najviše zbog načina na koji su mu Delije čestitale rođendan.

- Mislim da je ovo bila najbolja naša utakmica do sada. Vodili smo od početka do kraja. Kada su mi navijači zapevali pesmu, siguran sam da je to bio najbolji rođendan koji sam ikada imao. Nisam očekivao - rekao je Cirbes i dodao da zna pesmu, jer su je prošle godine pevali Čarlsu Dženkinsu. Pogledajte i poslušajte njegovu kompletnu izjavu posle utakmice.

Sa vidljivom masnicom ispod oka od brojnih duela, ali presrećan zbog pobede i poklona koji je dobio od Delija, Maik Zirbes je podelio svoje utiske posle meča sa Lokomotivom.

Posted by Espreso Sport on Friday, January 29, 2016

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.