IGRAO U PIONIRU, A ONDA JE UBIJEN! Objavljen stravičan snimak pogibije slavnog košarkaša, ne pamtimo da smo videli nešto gore! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky, Printscreen

KATASTROFA!

IGRAO U PIONIRU, A ONDA JE UBIJEN! Objavljen stravičan snimak pogibije slavnog košarkaša, ne pamtimo da smo videli nešto gore! (VIDEO)

Ovo je toliko potresno, da zaista preporučujemo onima sa slabijim želucem da ne ulaze...

Objavljeno: 10:28h

Pre nešto više od mesec dana u Kaliforniji se dogodila tragedija, kada je ubijen (ili, kako policija kaže, kada se ubio) bivši košarkaš Sakramento Kingsa i Himkija (za koji je igrao i u Beogradu).

Američki košarkaš koji je prošle sezone nastupao za Himki ubijen je u kalifornijskom naselju Šerman Ouks, gde je živeo sa majkom, koja je i pozvala policiju.

Navodno, on se ubio posle kraćeg okršaja sa policajcima, ali je upravo žena koja je zvala 911, njegova majka, rekla da su policajci zataškali kako su ga oni ubili navodima o samoubistvu.

Tako je sada objavljen video snimak na kom se vidi gotovo sve, pa sami procenite šta se događalo.

Na licu mesta bili su i specijalci, a jasno se vidi (ne i čuje) momenat kada oni pucaju na njega iz automatske puške. Policija, koja je bila dovoljno neobrazovana da nije ni prepoznala poznatog košarkaša, i dalje tvrdi da se samoubio.

Inače, nijedan policajac nije povređen, dok je nekoliko meštana ovog kraja bilo evakuisano tokom pucnjave.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.