LJUBAV PREMA KLUBU NE MOŽE DA PRESTANE: Bogdan Bogdanović ne može bez Partizana ni u Kaliforniji! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

PRATI BIVŠE SAIGRAČE

LJUBAV PREMA KLUBU NE MOŽE DA PRESTANE: Bogdan Bogdanović ne može bez Partizana ni u Kaliforniji! (FOTO)

Partizan se mnogo pojačao u periodu između dve sezone i u novu kampanju ulaze sa velikim ambicijama

Objavljeno: 16:48h

Košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović istakao je da teško uspe da isprati utakmice svojih nekadašnjih klubova iz Evrope, ali da prati dešavanja i rezultate koliko mu obaveze to dozvoljavaju.

Pre nego što će se otisnuti u najjaču ligu sveta, Bogdanović je marljivo radio u Partizanu, a potom ime stekao u Fenerbahčeu sa kojim ima i osvojenu titulu Evrolige.

Veliki broj obaveza, kao i druga vremenska zona mnogo utiču na to da Bogdan ostane u toku sa onim što priređuju njegovi nekadašnji klubovi.

– Najviše pratim rezultate i statistike. Pogledam poneku Fenerovu utakmicu, Partizan obavezno u derbiju, ponekad i međunarodnu. Teško je održati kontinuitet zbog ritma naših mečeva. Najviše mi odgovara kad sam u Sakramentu, a mečevi oko osam, devet uveče po srpskom vremenu, jer je kod nas to jutarnji termin. Ustanem pogledam utakmicu i odem na trening. Na putovanjima je to teže, jer su onda utakmice noću ili u cik zore – rekao je Bogdanović.

Bogdan ističe da prati Partizan
Bogdan ističe da prati Partizan foto: AP

Partizan se mnogo pojačao u periodu između dve sezone i u novu kampanju ulaze sa velikim ambicijama.

– Ove godine rade dobar posao. Mislim da je ovo taj „restart” u kom treba da se napravi baza. Potrebno im je vreme. Četvrta je godina kako pokušava Partizan da se vrati u Evroligu, svake godine je sve teže. Sad se Cedevita pojačala, Budućnost je snažnija, Zvezda je kvalitetna, ima još ekipa koje će se boriti za plej-of. Treba prvo da uđu u elitni kvartet, za dalje ćemo videti – kazao je Bogdanović

Bogdan Bogdanović se sprema za drugu sezonu NBA
Bogdan Bogdanović se sprema za drugu sezonu NBA foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.