NEKE OD NAJVEĆIH LEGENDI SVETSKE KOŠARKE U BEOGRADU! Espreso posetio najlepši sportski događaj meseca u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

KOŠARKA BEZ GRANICA

NEKE OD NAJVEĆIH LEGENDI SVETSKE KOŠARKE U BEOGRADU! Espreso posetio najlepši sportski događaj meseca u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Deca su naše najveće bogatstvo!

Objavljeno:

NBA, FIBA i Košarkaški savez Srbije organizatori su tradicionalnog kampa "Košarka bez granica Evropa 2018".

Ovo je 17. put da se kamp organizuje u Evropi, a 63 talentovanih devojčica i dečaka uzrasta do 17 godina iz 25 evropskih zemalja će uzeti učešće na njemu.

1 / 6 Foto: Espreso.co.rs

Kamp "Košarka bez granica Evropa 2018" predstavio je aktivne NBA i WNBA igrače, uključujući Bobana Marjanovića (L.A. Clippers, Srbija) i Nikolu Vučevića (Orlando Magic, Crna Gora), koji će se pridružiti ranije najavljenima Nemanji Bjelici (Sacramento Kings, Srbija), Bogdanu Bogdanoviću (Sacramento Kings, Srbija), Geriju Herisu (Denver Nuggets, SAD), Nikoli Jokiću (Denver Nuggets, Srbija) i Frenku Kaminskom (Charlotte Hornets, SAD/Srbija).

WNBA košarkašice Ana Dabović (LA Sparks, Srbija) i Sonja Petrović (Phoenix Mercury, Srbija) takođe su bile deo ove manifestacije.

Generalnom menadžeru Sakramento Kingsa, Vladu Divcu (Srbija) i njegovom asistentu Predragu Stojakoviću (Srbija) pridružio se Dalibor Bagarić (Hrvatska), Radoslav Nesterović (Slovenija), Bruno Šundov (Hrvatska) i Dragan Tarlać (Srbija), od kojih su gotovo svi učesnici prvog kampa Košarke bez granica 2001. godine koji je održan u Trevizu u Italiji.

Nadamo se da će za ovu decu to biti jedno nezaboravno iskustvo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.