VELEIZDAJA NA POMOLU! Partizan i Janković - počelo je!
Foto: Starsport©

ovo postaje realnost

VELEIZDAJA NA POMOLU! Partizan i Janković - počelo je!

Jedna od stvari koja je navedena i ide u korist Partizana, jeste da su oni spremni da mu daju znatno veću minutažu

Objavljeno: 20:00h

Poslednjih nekoliko dana po srpskoj sportskoj čaršiji bruji buva da će Stefan Janković zabosti nož u leđa crveno-belima i otići u redove najljućeg rivala.

A ove subote je Sportski žurnal dobio i potvrdu da interesovanje postoji. I ne samo to, već da je rukovodstvo Partizana pre nekoliko dana kontaktiralo igrača i njegovog menadžera Radeta Filipovića i započelo razgovore na temu prelaska u redove crno-belih.

Jedna od stvari koja je navedena i ide u korist Partizana, jeste da su oni spremni da mu daju znatno veću minutažu, nego što je imao u timu sa "malog Kalemegdama".

Crvena zvezda tvrdi da ako Partizan želi Jankovića u svojim redovima mora da izdvoji barem 200 hiljada evra na ime obeštećenja, dok crno-beli navode da njegov ugovor kaže drugačije i da je on slobodan igrač.

U toku sledeće nedelje bi trebali da imamo konkretnije odgovore na trenutnu situaciju, ali kako stvari stoje Janković lako može da postane nova "četvorka" Partizana, jer baš na toj poziciji manjkaju sa opcijama, pa bi Stefan zauzeo mesto startera i obe strane bi bile zadovoljne.

BONUS VIDEO:Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.