CIRBES PO DOLASKU U BEOGRAD: Vratio sam se kući! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Jelena Vučetić

sledi napad na sve trofeje

CIRBES PO DOLASKU U BEOGRAD: Vratio sam se kući! (FOTO) (VIDEO)

Oduvek je pričao kako je Beograd njegova kuća, a sada je to i potvrdio

Objavljeno: 11:26h

Uoči početka priprema za sezonu 2018/2019 Maik Cirbes je obavio neophodne preglede.

U razgovoru za klupski sajt otkrio je da je veoma uzbuđen zbog povratka u redove Crvene zvezde

Ulazak Maika Cirbesa u ordinaciju na Čukaričkoj Padini evocirao je predivne uspomene koje nemački centar ima na svoj prethodni period u Crvenoj zvezdi.

Doktor Nebojša Mitrović izvadio je iz arhive Cirbesov karton, a kada je Majk ugledao Mitrovića i fizioterapeuta Milorada Ćirića činilo se kao da nikada nije odlazio. Razgovor je tekao potpuno spontano, uz puno osmeha i internih šala.

Ubrzo se prešlo na ozbiljnije teme i detaljna testiranja. Vidno preznojen nakon trčanja pod opterećenjem Maik Cirbes je govorio za klupski sajt.

- Naravno da možemo da kažemo da sam se vratio kući, ja sam to oduvek i pričao da je Crvena zvezda moja kuća. Mnogo stvari mogu da kažem o mom povratku u Crvenu zvezdu, ali mislim da je rečenica koja obuhvata sve što bih želeo da kažem – vratio sam se kući - istakao je Cirbes, a potom dodao:

- Veoma sam srećan zbog povratka. Svakog leta sam dolazio u Beograd, bilo je tako i ovog leta. Čim se ukazala mogućnost da se vratim u klub, to se odmah i dogodilo - rekao je nemački centar.

Prošlo je dve godine, ali Cirbes i dalje prepoznaje lica u klubu:

- Malo kada razmislim čini mi se da je Laza (Branko Lazić) jedini koji je ostao u timu iz mog prvog peridoa u crveno-belom dresu. Naravno, tu su i članovi stručnog štaba, menadžment kluba... Evo na primer Laka je tu - pokazao je Cirbes u pravcu ekonoma prvog tima Crvene zvezde, a onda nastavio:

- Trener i saigrači jesu novi i zbog toga mislim da u ovom trenutku ne treba puno da pričamo i da podižemo očekivanja na previsok nivo. Menadžment kluba je baš kao i svake prethodne sezone formirao odličan tim. Sledi nam ulazak u dvoranu, mnogo rada i zaista verujem da će ovo biti odlična sezona za nas - rekao je Cirbes.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.