SAD SE I EVROLIGA PITA: Ko je zapravo Nikola Kalinić?! Srpski košarkaš i dalje ne može da se odbrani, a još kad se pojavio ovaj snimak... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Zbrka i dalje traje

SAD SE I EVROLIGA PITA: Ko je zapravo Nikola Kalinić?! Srpski košarkaš i dalje ne može da se odbrani, a još kad se pojavio ovaj snimak... (FOTO) (VIDEO)

Teško će uspeti srpski košarkaš da dokaže da nije hrvatski fudbaler

Objavljeno:

Ni kriv, ni dužan, srpski košarkaš Nikola Kalinić nalazi se u centru pažnje čitave Evrope, a sve zbog toga zato što se zove isto kao i hrvatski fudbaler koji je u četvrtak prešao iz Milana u Atletiko Madrid.

Opšte ludilo na Tviteru koje je počelo još tokom Svetskog prvenstva kada je imenjak našeg košarkaša izbačen iz hrvatske reprezentacije i od tada su počele da stižu uvrede i pretnje Srbinu.

Nikola Kalinić - srpski košarkaš (levo) i Nikola Kalinić - hrvatski fudbaler (desno)
Nikola Kalinić - srpski košarkaš (levo) i Nikola Kalinić - hrvatski fudbaler (desno) foto: Reuters, Dado Đilas

Najpre su to činili Hrvati, a sada kada je postao aktuelan odlazak fudbalera iz Milana, to su bili navijači "rosonera" koji su vređali u stvari košarkaša iz Srbije.

Uzalud je on pokušavao to da razreši pišući da nije ista osoba, nedokazanim ljudima nije bilo pomoći, pa je čak i on u jednom trenutku odlučio da se našali i napisao da je upravo potpisao za Atletiko Madrid i pozvao sve da ga zaprate.

Sada se u celokupnu priču uključila i Evroliga koja se putem Tvitera našalila s njim postavljajući njegovu sliku i pitavši pratioce da li je to fudbaler ili košarkaš.

Njegov klub Fenerbahče je jasno stavio do znanja ne da je samo košarkaš, nego i jedan od najboljih u Evropi.

Ipak, sve je na kraju začinio jedan od navijača turskog kluba koji je iskopao snimak kada su košarkaši Fenerbahčea igrali fudbal i kada je Kalinić u stilu vrhunskog krila centrirao Janu Veselom za gol.

Tako da će po svemu sudeći čitava ova zbrka i dalje trajati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.