ALI, LJUDI, JA NISAM TAJ! Srpski košarkaš na meti žestokih uvreda gnevnih navijača zato što se zove isto kao Hrvat! (FOTO)
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC/Reuters

Uzaludno je

ALI, LJUDI, JA NISAM TAJ! Srpski košarkaš na meti žestokih uvreda gnevnih navijača zato što se zove isto kao Hrvat! (FOTO)

Naš košarkaš nikako da objasni tviterašima da on nije taj koga vređaju

Objavljeno: 08:58h

Nije nimalo lako srpskom košarkašu Nikoli Kaliniću na Tviteru u prethodna dva meseca, a sve zbog toga što deli isto ime i prezime sa hrvatskim fudbalerom koji je dospeo u centar pažnje.

Najpre je Hrvat bio izbačen iz reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a brojni navijači su zasuli bili upravo na Tviteru srpskog košarkaša uvredama zbog toga, pa je morao da im objašnjava da on nije taj.

I taman kada se situacija malo smirila sada je opet u centru pažnje zbog fudbalera iz Hrvatske koji je zamenio dres Milana sa dresom Atletiko Madrida.

Još dok je taj transfer bio u najavi tifozi italijanskog kluba su počeli da vređaju našeg Kalinu, prozivaju ga, dok je on pokušavao da im objasnio da je reč o drugom čoveku i da je on košarkaš.

Kada je video da je trud uzaludan i da im ne može to dokazati, a taman se to poklopilo sa ozvaničenjem transfera, pa je rešio da napiše:

- Ja sam fudbaler, zapratite me svi! Upravo sam završio transfer u Atletiko Madrid - našalio se srpski košarkaš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.