Nekadašnji štoper Zvezde, sada u ulozi trenera, pred utakmicu sezone: Spremni smo za Brondbi! (VIDEO)
Foto: Starsport©

kvalifikacije za ligu evrope

Nekadašnji štoper Zvezde, sada u ulozi trenera, pred utakmicu sezone: Spremni smo za Brondbi! (VIDEO)

Subotičane očekuje istorijski meč

Objavljeno: 09:46h

Pomoćni trener Fudbalskog kluba Spartak iz Subotice Savo Pavićević rekao je danas da je njegova ekipa upoznata sa kvalitetima Brondbija, ali i da će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

-Svesni smo snage protivnika, znamo da je Brondbi čvrsta i organizovana ekipa. Imaju mnogo dobrih individualaca i upoznati smo sa njihovim kvalitetima. Izaći ćemo protiv njih kao što smo i u prethodnim utakmicama. Mnogo su brži i agresivniji od naših prethodnih protivnika, ali siguran sam da će naši momci dati sve od sebe - rekao je Pavićević novinarima u Beogradu.

Spartak će sutra na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Brondbi u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

-Imamo nekoliko povređenjih igrača, nisu trenirali sa ekipom, ali moraju da stisnu zube i igraju. (Branimir) Jočić i (Milan) Marčić neće biti sa nama zbog povrede prsta i crvenog kartona protiv Sparte. Idealno bi bilo da u Dansku odemo bez primljenog gola, zato pozivam sve navijače da nam pruže podršku - rekao je Pavićević.

U prethodnom kolu Super lige fudbaleri Spartaka izgubili su od Proletera, ali Pavićević ističe da moraju da zaborave taj meč.

-Morali smo da odmaramo te povređene igrače, vratili su se iz Praga sa povredama glave i zglobova. To je negativan rezultat, ali sada se okrećemo Brondbiju. Moramo da budemo fokusirani na tu utakmicu - kazao je pomoćni trener.

Fudbaler Spartak Ognjen Ćuričin rekao je da bi kontranapadi mogli da budu glavno oružje njegove ekipe.

-Izaći ćemo na teren da pokažemo šta znamo i tražićemo šansu, prvenstveno iz kontranapada. Nećemo se predati nijednog trenutka i pokazaćemo ono što umemo - rekao je Ćurčin.

Utakmica između Spartaka i Brondbija igraće se sutra od 20.45 na beogradskom stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.