PUNI KAO BRODOVI: Ovi košarkaši imaće najveće plate u predstojećoj sezoni, a dva vatrena Grobara su među njima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA

GLADIJATORI MILIONERI

PUNI KAO BRODOVI: Ovi košarkaši imaće najveće plate u predstojećoj sezoni, a dva vatrena Grobara su među njima! (FOTO) (VIDEO)

Na prva dva mesta su igrači iz ruske lige

Objavljeno:

Poznati košarkaški portal Eurohoops objavio je listu od 10 igrača koji će imati najveće plate u predstojećoj sezoni.

Na prva dva mesta su igrači koji nastupaju u ruskom šampionatu. Najplaćeniji igrač naredne sezone biće zvezda Himkija Aleksej Šved koji zarađuje četiri miliona dolara godišnje. Drugi na listi je košarkaš moskovskog CSKA Nando de Kolo koji ima zaradu od 2.78 miliona.

Nando de Kolo
Nando de Kolo foto: EPA/Georgia Panagopoulou

Treću poziciju dele Nik Kalates iz Panatinaikosa i Kolov saigrač iz CSKA Serhio Rodriges sa po 2.55 miliona, a nešto manju platu od njih imaće bivši igrač Partizana Jan Veseli - 2.43 miliona.

Na šestom mestu je plej Reala Serhio Ljulj sa 2.2 miliona, a iza njega je igrač Barselone Kris Singlton koji zarađuje 300.000 manje.

Serhio Ljulj
Serhio Ljulj foto: AP

Košarkašu Armanija Majku Džejmsu pripalo je osmo mesto sa 1.8 miliona, a deveto i deseto mesto dele Šejn Larkin iz Anadolu Efesa i još jedan bivši košarkaš "crno-belih" i Denver Nagetsa Žofri Lovernj koji nastupa za Fenerbahče, obojica sa zaradom od 1.7 miliona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.