NEĆE VAM BITI DOBRO KAD VIDITE: Luka Mitrović pokazao kako mu izgleda koleno posle i treće operacije na koju je morao! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Jezivo

NEĆE VAM BITI DOBRO KAD VIDITE: Luka Mitrović pokazao kako mu izgleda koleno posle i treće operacije na koju je morao! (FOTO)

Bivši kapiten crveno-belih se nalazi u procesu oporavka

Objavljeno:

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović trenutno je u procesu rehabilitacije i terapija nakon treće operacije koju je imao u svojoj karijeri.

I dalje mladi krilni centar muku muči s kolenom, dva puta ga je operisao dok je igrao u Zvezdi, a sada je i treći put morao pod nož posle svoje prve sezone odigrane u inostranstvu.

Mitrović je povredio isto levo koleno koje je povređivao i ranije još sredinom novembra, međutim, izbegavao je da se podvrgne operaciji i pokušao da se vrati na teren u drugom delu sezone, ali nije uspeo.

Pokušao je preko granice bola, ali nije išlo, pa je i finiš sezone u Bambergu proveo kao gledalac sa tribina, a onda je rešio da na kraju sezone još jednom ode na operaciju, tamo negde sredinom juna.

I sada je počeo sa rehabilitacijom i svakodnevno ide na fizikalne terapije, a sada je podelio na Tviteru fotgrafiju kako mu koleno trenutno izgleda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.