ZVEZDINA BOMBA LETA: Tri puta osvajao Evroligu, igrao samo za najbolje klubove Evrope i sad je pred dolaskom na Mali Kalemegdan! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Ovo će odjeknuti

ZVEZDINA BOMBA LETA: Tri puta osvajao Evroligu, igrao samo za najbolje klubove Evrope i sad je pred dolaskom na Mali Kalemegdan! (VIDEO)

Nema sumnje da bi njegov dolazak značio ekstra pojačanje za crveno-bele

Objavljeno:

Sprema li to Crvena zvezda bombu za ovaj letnji prelazni rok?! Izgleda da da, jer posle priče da su crveno-beli u pregovorima sa Demetrisom Nikolsom, sada je stigla informacija i da su u poodmaklim pregovorima sa još jednim bivšim osvajačem Evrolige - Stratosom Perperogluom.

Kako javlja specijalizovani košarkaški sajt "Eurohoops", srpski šampion pregovara sa 33-godišnjim košarkašem koji je trenutno bez kluba.

Stratos Perperoglu je u pregovorima sa Crvenom zvezdom
Stratos Perperoglu je u pregovorima sa Crvenom zvezdom foto: Fonet

Grk je prethodne sezone nigrao za Hapoel iz Jerusalima za koji je u Evrokupu, u kome će naredne sezone igrati i Zvezda, postizao 8,2 poena i imao 3,2 skoka.

Stratos Perperoglu u duelu sa Nikolom Kalinićem
Stratos Perperoglu u duelu sa Nikolom Kalinićem foto: Saša Pavlić Koky

Tokom svoje bogate karijere nosio je dres brojnih evropskog velikana od Panatinaikosa sa kojim je dva puta osvajao Evroligu pod Željkom Obradovićem, preko Efesa, Barselone, pa i Olimpijakosa sa kojim je bio prvak Evrope 2013. godine.

Novi trener Zvezde, Milan Tomić, ga odatle i zna, jer je bio pomoćnik u stručnom štabu dok je Perperoglu igrao za pirejski tim.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.