Grobari, predstavio vam se Amar Gegić: Volim da udarim na jačeg! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Južna Strana

Prilika koju je čeka

Grobari, predstavio vam se Amar Gegić: Volim da udarim na jačeg! (VIDEO)

Najnovije pojačanje crno-belih je spreman da se bori za svoje mesto u ekipi i sa ekipom za povratak u vrh ABA lige

Objavljeno:

Najnovije pojačanje Partizana, Amar Gegić, iako ima svega 20 godina, jasno poručuje da je spreman da se bori sa jačima i boljima od sebe, ali i za svoje minute u crno-belom timu.

- Konkurencija će biti velika. Ali, to samo znači da i mi moramo da budemo bolji. Volim da igram protiv jačih, da vidim gde sam, šta moram bolje. Energija mladih igrača, sa iskustvom nekoliko starijih, može da donese mnogo toga dobrog - rekao je u intervjuu za "Žurnal".

Mladi reprezentativac BiH stigao je iz Bajerna iz Minhena u kome je proveo dve sezone, a tamo je imao prilike da igra i sa nekadašnjim partizanovcima, Milanom Mačvanom i Vladimirom Lučićem.

- U prvoj sezoni sam igrao u drugom timu, da bih ove više vremena provodio sa prvim, ali ipak nije bilo prilike i da više igram. Dosta sam pričao sa njima i uputili su me na najbolji način. Njih dvojica, kao i Stefan Jović i Nihad Đedović, mnogo su mi pomogli dok sam bio u Bajernu.

Gegić u ovom trenutku deluje kao da će biti treća opcija na poziciji organizatora igre u Partizanu, posle Markusa Pejdža i Alekseja Nikolića.

- Svako od nas može da igra na obe bekovske pozicije, tako da možemo da igramo i u paru. Uostalom, ko zasluži, taj će i igrati. Na treneru je da odluči. Dobar sam u asistencijama. Visok sam dva metra, a plejmejker sam. I to je neka moja prednost - rekao je Gegić.

On je u reprezentaciji BiH sarađivao i sa legendarnim trenerom crno-belih, Duškom Vujoševićem.

- Vujošević je najbolji trener za mlade igrače, imao sam sreće pa sam već sa 18-19 godina došao kod njega i mnogo sam naučio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.