KAKAV TIM, STRAŠAN TIM! MA U STVARI DVA TIMA!!! Cedevita nikad jača ulazi na sve frontove! (FOTO)
Foto: Beta

U zagrebu su izgleda spremni

KAKAV TIM, STRAŠAN TIM! MA U STVARI DVA TIMA!!! Cedevita nikad jača ulazi na sve frontove! (FOTO)

Dva tima, Dva trenera, četiri takmičenja

Objavljeno: 22:25h

Što se tiče pojačanja ovo leto je bilo najluđe ikada, kada je u pitanju Cedevita, koja je ovog prelaznog roka dovela ni manje, ni više nego devet novih igrača, od kojih su većina internacionalci a uz to i Špankog trenera Vitora Benitea.

I to sa vlajanim razlogom. Uprava kluba je odlučila da napravi dva zasebna tima, sa dva različita trenera, koja će se boriti na različitim frontovima, uz sigurno po koju prekomandu, ako situacija bude nalagala tako.

Jedan Tim će Voditi Sito Alonso, a taj sastav će se nadmetati u Evrokupu i ABA ligi a njega će šdačinjavati uglavnom internacionalci:

Plejmejkeri: Džastin Kobs, Džoš Mageti, Toni Katić; Bekovi: Vitor Benite, Filip Krušlin (Domagoj Bošnjak); Niska Krila: Džejms Bel, Ivan Ramljak; Visoka krila: Eldžin Kuk, Pablo Agilar; Centri: Andrija Stipanović, Augusto Lima, Karlo Žganec.

Sito alonso i predsednik  KK Cedevite
Sito alonso i predsednik KK Cedevitefoto: Beta

Dok će tim koji će se nadmetati u Hrvatskom Šampionatu voditi Slaven Rimac i njega će sačinjavati uglavnom domaći igrači sa po kojim strancem:

Plejmejkeri: Toni Perković, Antonio Jordano (Toni Katić); Bekovi: Domagoj Bošnjak Mateo Vidović; Niska Krila: Darko Bajo, Andrija Ćorić; Visoka krila: Toni Vitali; Centri:Lovro Buljević, Tajler Vajdmen. Visoki ciljevi zahtevaju veliki rizik i ulaganja pa se kako izgleda Cedevita odučila za više nego drastičan pristup!

BONUS VIDEO: Gostovanje Uroša Marjanovića na Happy TV

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.