ORLIĆI PREGAZILI UKRAJINCE! 72 razlike za prolaz u četvrtfinale!
Foto: KSS

KO OD ŠALE!

ORLIĆI PREGAZILI UKRAJINCE! 72 razlike za prolaz u četvrtfinale!

U našoj reprezentaciji čak četvorica igrača su bila dvocifrena

Objavljeno: 19:52h

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije (igrači rođeni 2002. godine i mlađi), savladala je Ukrajinu sa ubedljivih 72 razlike (121:49) u osmini finala Evropskog prvenstva koje se održava u Letoniji.

Izabranici Aleksandra Bućana dominantno su započeli meč, pogađajući iz svih pozicija uz sjajnu odbranu, pa je prvi period završen sa plus devet poena (28:19).

U drugoj četvrtini, "orlići" su nastavili da lete po parketu. Zaigrali su još čvršću odbranu, dok su u napadu Pecarski i Petrušev nastavili da zasipaju koš rivala.

Na startu drugog dela utakmice, Ukrajinci nisu mogli da pogode koš, mučili su se u napadu, zbog odlične odbrane izabranika Aleksandra Bućana, čija je prednost samo rasla da bi pred kraj trećeg perioda bilo maksimalnih 86:39.

U četvrtoj četvrtini se sve svelo na rutinsko odrađivanje posla, "orlići" su bili surovo dominantni, dozvolili su protivniku svega jedan poen za prvih sedam minuta četvrtine, dok su Pecarski i družina ubacili 28. Na momente je igra bila atraktivna i lepršava, čime je malobrojna publika u Lijepaji mogla da bude zadovoljna kao i ubedljivim trijumfom Srbije.

U našoj reprezentaciji čak četvorica igrača su bila dvocifrena, a najefikasniji su bili Petrušev sa 25 poena kao i Paunović sa 23. Kod protivnika se istakao Orzul sa 15 poena.

BONUS VIDEO: Gostovanje Uroša Marjanovića na Happy TV

(Espreso.co.rs/KSS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.