TUČA DVE NBA ZVEZDE U NOĆNOM KLUBU! Skandal potresa najbolju košarkašku ligu sveta! (FOTO)
Foto: AP

SRAMNO

TUČA DVE NBA ZVEZDE U NOĆNOM KLUBU! Skandal potresa najbolju košarkašku ligu sveta! (FOTO)

Veći incident, da priča bude još “holivudskija”, sprečili su baš superstarovi Lebron Džejms i Kevin Durent

Objavljeno:

U noći 18. jula, u klubu u Los Anđelesu, Tristan Tompson je navodno dva puta iznenada udario Drejmonda Grina u trenutku dok se ovaj izvinjavao za njihov sukob i reči koje je uputio posle četvrte utakmice finala!?

Naime, Grin je, po ovoj priči, prišao Tompsonu da mu pruži ruku koju je, inače, odbio posle osvajanja titule, jer su dvojica igrača tokom meča prethodno ušla u konflikt. Posle je Grin, tokom proslave Golden stejta, poručio da je centar Klivlenda “mekan”, a pre toga mu nudio i da se nađu na ulici. Sve to se očigledno dugo kuvalo u Kanađaninu, a proključalo je, prema ovim navodima, prvi put kada je video Drejmonda. Odlučio je da veže dva udarca.

Lebron i Drejmond
Lebron i Drejmond foto: AP

Veći incident, da priča bude još “holivudskija”, sprečili su baš superstarovi Lebron Džejms i Kevin Durent, saigrači dvojice snažnih momaka koji su stali izmeđi njih.

Ako je priča istinita, tajna je dobro čuvana punih 13 dana pre nego što je otišla u javnost. Ako nije, neko ju je dobro osmislio, sve uz navodne komentare nekih drugih igrača koji su udaranje Grina pozdravili uz: “Bilo je kranje vreme!”

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs/Basketballsphere)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.