Zvezda Klipersa slomila šaku u tuči sa klupskim ekonomom usred restorana!

Sramno ponašanje Grifina

Zvezda Klipersa slomila šaku u tuči sa klupskim ekonomom usred restorana!

Blejk Grifin se našao na udaru nakon što je otkriveno kako mu je napukla četvrta metakarpalna kost
Objavljeno:

Otkriveno je kako je Blejk Grifin slomio šaku i tako produžio svoj boravak van terena za još nekoliko nedelja. Zvezda LA Klipersa je doživela prelom u tuči sa klupskim ekonomom Matijasom Testijem. Iako su u klubu pokušali da zataškaju čitav incident, "ESPN" je došao da saznanja da je do sukoba između njih dvojice došlo u restoranu posle utakmice u Torontu protiv Reptorsa.

Kako su ispričali očevici, Grifin je prvo jednom udario Testija unutar restorana, a onda kada je ovaj izašao napolje krenuo je za njim i udario ga još jednom i tom prilikom mu je napukla četvrta metakarpalna kost. Nakon što se informacija proširila u medijima, Klipersi su izdali saopštenje u kome su potvrdili da je došlo do incidenta, kao i da trenutno sprovode istragu o tome šta se dogodilo i da će nakon toga preduzeti kaznene mere za učesnike.
Interesantno je da su Grifin i Testi bili prijatelji i da su čak i odmore provodili zajedno, tako da se ne zna šta je uzrok ovoj tuči. Inače, petostruki učesnik Ol stara se od decembra oporavlja od povrede butine, a zbog nove povrede neće na teren još nekoliko nedelja. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.