ZVANIČNO! Partizan završio prekomorsko pojačanje! (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić

DOBAR POSAO

ZVANIČNO! Partizan završio prekomorsko pojačanje! (FOTO)

Tokom ovog prelaznog roka Partizan je već doveo Radeta Zagorca, Markusa Pejdža i Alekseja Nikolića, a produžen je ugovor sa Vanjom Marinkovićem

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan ima novog centra - Australijanac Džok Lendejl potpisao je ugovor na dve godine sa najtrofejnijim srpskim košarkaškim klubom. Ono što je bilo najavljeno pre nekoliko dana, dobilo je potvrdu u noći između ponedeljka i utorka kada je 211 centimetara visoki Australijanac stavio paraf na ugovor, prenosi MOZZART Sport.

- Uradimo to, Partizane - napisao je Lendejl na svom profilu na Instagramu ispod fotografije na kojoj se vidi da potpisuje ugovor.

Džok Lendejl
Džok Lendejl foto: AP

On će biti četvrti australijski košarkaš koji će obući crno-beli dres. Pre njega to su uradili Aleks Marić, Nejtan Džavai i Tom Vilson, s tim što se ovaj poslednji nije duže zadržavao.

Ovaj igrač rođen je pre 23 godine, visok 211 centimetara, igrao je za Atlantu u letnjoj NBA ligi. Iza sebe ima vrhunsku sezonu na Univerzitetu Sent Meris. Prosečno je beležio 21,14 poena i 10,7 skokova. Uvršten je u drugi najbolji tim Divizije 1 NCAA.

Rekord karijere postavio je protiv Džordžije 26.novembra kada je ubacio 33 poena i imao 12 skokova.

Tokom ovog prelaznog roka Partizan je već doveo Radeta Zagorca, Markusa Pejdža i Alekseja Nikolića, a produžen je ugovor sa Vanjom Marinkovićem.

Crno-belima je, nakon dolaska Lendejla, ostalo još da popuno u reketu mesto krilnog centra i očekuje se da i taj igrač stigne u relativno kratkom vremenskom roku.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.