LOŠE VESTI ZA VASU MICIĆA! NBA plej stiže u redove Efesa!
Foto: EPA

Paklena konkurencija

LOŠE VESTI ZA VASU MICIĆA! NBA plej stiže u redove Efesa!

On je potpisao jednogodišnji ugovor sa turskim klubom, sve je i ozvaničeno

Objavljeno: 18:56h

Efes je ove sezone odlučio da okrene ekipu za 180 stepeni i promeni pristup, što je i logično, jer se minule nisu proslavili.

Ergin Ataman je dobio odrešene ruke kada je u pitanu izbor igrača, a kako stvari stoje za sada, to radi veoma dobro. Efes je ove godine već angažovao sedam pojačanja, stigli su tri turska košarkaša Birsen iz Sakarje, Šanli iz Bešiktaša i Tunčer iz Eskišehira.

Potom je angažovan Vasa Micić iz Žalgirisa, zatim Rodrig Buboa iz Baskonije, Adrijen Moerman iz Barselone i Džejms Andreson iz Himkija.

A sada je red došao i na osmo letnje pojačanje, bez ikakve sumnje i najzvučnije do sada, a u pitanju je bivši plejmejker Njujork Niksa, Bruklin Netsa, Baskonije i Boston Seltiksa Šejn Larkin.

On je potpisao jednogodišnji ugovor sa turskim klubom, sve je i ozvaničeno. Larkin se vraća u Evropu, gde je sjajno igrao u dresu Baskonije, dok je minule sezone u NBA ligi branio boje Boston Seltiksa, kao treći plejmejker ekipa iz Irvinga i Rozira, ali je nakon povrede "Ankl Drua" dobio veću minutažu koju je u tom trenutku adekvatno iskoristio. Efes je bez sumnje oformio odličnu ekipu, sada samo treba ukopiti sve kockice i stvoriti dobru hemiju, pa ako sve prođe dobro možemo očekivati daleko uspešniju godinu za "Pivare".

BONUS VIDEO : Slavlje fudbalera sa Delijama posle Suduve

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.