Đorđević dobio naređenje - Pavlović mora da ide iz Panatinaikosa!

rastanak je neminovan

Đorđević dobio naređenje - Pavlović mora da ide iz Panatinaikosa!

Jednostavno, Pavlović nije igrač ni nalik onom koji je predvodio crno-bele tokom prethodne dve sezone, zbog čega će u najskorijem roku cela situacija biti razrešena, a ugovor raskinut
Objavljeno:

Ne baš zadovoljavajući rezultati Panatinaikosa izazvali su bes predsednika kluba, koji je nakon poraza od Olimpijakosa održao ozbiljan sastanak sa trenerom kluba iz Atine, Aleksandrom Đorđevićem, a epilog je sledeći - moraju da se napravi rezovi. Kako prenosi Mocartsport, prvi na udaru naći će se Saša Pavlović, čija je epizoda u Panatinaikosu najverovatnije završena, a daleko od toga nije ni Ognjen Kuzmić. Jednostavno, Pavlović nije igrač ni nalik onom koji je predvodio crno-bele tokom prethodne dve sezone, zbog čega će u najskorijem roku cela situacija biti razrešena, a ugovor raskinut.

Instagram/sasa3pavlovic
Kuzmić takođe nije doneo željenu čvrstinu u reketu zbog koje je i dobio angažman u PAO, ali u njegovom slučaju postoji izvesna šansa da dobije još jednu, poslednju šansu da se dokaže. U suprotnom i sa njim će saradnja biti završena pre vremena. (Espreso.co.rs/Izvor: Mocartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.