MALO MU 80 MILIONA: Marjanovićev najbolji ortak odbio ponudu Klipersa! Nije valjda da će se raspasti tandem Bobi i Tobi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/detroitpistons

Čeka bolju ponudu

MALO MU 80 MILIONA: Marjanovićev najbolji ortak odbio ponudu Klipersa! Nije valjda da će se raspasti tandem Bobi i Tobi! (VIDEO)

Tobajas Heris je rešio da sačeka da postane slobodan agent narednog leta i onda pojuri maksimalan ugovor

Objavljeno:

Američki košarkaš Tobajas Heris nije produžio ugovor sa Los Anđeles Klipersima.

Saigraču Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića je preostala još jedna godina ugovora po kojem mu je plata malo manja od 15 miliona dolara, a sada je odbio da nastavi saradnju sa timom iz Los Anđelesa.

Čelnici kluba ponudili su Herisu ugovor u vrednosti od 80 miliona dolara na četri godine, ali je on odbijanje ponude obrazložio da bi narednog leta, kada postaje slobodan agent, mogao da dobije više novca.

Sledeće godine Tobajas Heris će, ukoliko mu Klipersi ponude ugovor, moći da dobije 188 miliona dolara na pet godina, a ukoliko bi potpisao ugovor sa nekom drugom ekipom cena bi bila 145.5 miliona na četiri godine.

Igrač je u Kliperse došao tokom 2018. godine iz Detroit Pistonsa, a prosečno je po meču beležio 18,6 poena i 5,5 skokova po utakmici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.