KRALJ JE NEPOŽELJAN U LOS ANĐELESU! Formiraju se anti-Lebron frakcije širom Grada anđela! (FOTO)
Foto: AP

CRna ruka kalifornije

KRALJ JE NEPOŽELJAN U LOS ANĐELESU! Formiraju se anti-Lebron frakcije širom Grada anđela! (FOTO)

Od kakao je "Kralj" stigao u Kaliforniju, imali smo prilike da posvedočimo više primera revolta od strane zagriženih "Jezeraša"

Objavljeno: 11:07h

U Los Anđeles je stigao "kralj" , ali nisu svi navijači "jezeraša" oduševljeni ovom činjenicom.

Naime, pre nekoliko dana je u "gradu anđela" osvanuo grafit na kome se nalaze legende kluba čiju će slavu i uspehe pokušati da ponovi "kralj".

Medžik Džonson, Vilt Čemberlen i Karim Abdul Džabar su nacrtani iznad Grejt Vestern Foruma u kome su nekad svoje utakmice igrali Lejkersi, dok je njihov sadašnji dom "Stejpls centar" iznad koga se smeše i likovi Šakila O'Nila i Kobija Brajanta.

Naravno, većina od njih ima u rukama trofej NBA lige jer je to jedino merilo uspeha za jednu od dve najtrofejnije franšize.

Prvi pokušaj uništavanja grafita
Prvi pokušaj uništavanja grafitafoto: EPA/Robb Aguirre
Drugo uništavanje murala
Drugo uništavanje muralafoto: EPA/Robb Aguirre

Autor murala Gustavo Zermeno je moraou više navrazta da popravlja svoj mural, koji su besni navijači uništili belim krečom kojim su pokušali da sa slike uklone Džejmsa.

Prekrečeni mural
Prekrečeni muralfoto: EPA/Mike Nelson

Zanimljivo da je pedesetak simpatizera krenulo sa umetnikom kako bi mu pomogli u obnavljanju murala, a on je i istakao - da ne razume šta ljudi imaju protiv Lebrona jer je to najpozitivniji potez Lejkersa poslednjih godina.

Podsetimo, početkom meseca su navijači uništili mural koji je oslikao Džonas Nejver,pa je zbog novonastale situacije sam prekrečio svoje delo, ali generalno, većina navijača "jezeraša" je oduševljena dolaskom Džejmsa.

BONUS VIDEO: Armin Đerlek - izjava posle pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.