Za Radonjića ne postoji opravdanje za poraz u derbiju!

Ključ je u energiji

Za Radonjića ne postoji opravdanje za poraz u derbiju!

Trener crno-belih misli da je njegova ekipa odigrala slabu odbranu i da je ključ bio u većoj energiji kod igrača Partizana
Objavljeno:

Nije mogao nikako da bude zadovoljan Dejan Radonjić onime što su njegovi igrači pokazali u derbiju sa Partizanom, naročito šutem spolja koji baš nije išao košarkašima Crvene zvezde. Herojska pobeda Partizana nad Zvezdom: Crno-beli kaznili promašaje šampiona! Crnogorski stručnjak je istakao da za poraz u derbiju ne postoje opravdanja, kao i da su crno-beli iskoristili to što je njegov tima odigrao slabiju odbranu. - Naravno da postoje objektivne razlike između ova dva tima, ali u tome nema opravdanja i tako će biti do kraja sezone. Moramo da se prilagodimo i reagujemo sa više energije. Delije su više od 45 minuta čekale igrače da dođu pred njih posle poraza u derbiju! (VIDEO)

Zamalo tuča na kraju derbija: Miler se zakačio sa igračima Partizana, Džikić razdvajao! (VIDEO) - Zasluženo je Partizan pobedio, jer je od starta do kraja igrao sa većom energijom. Mi smo početkom treće deonice reagovali, ali u egal periodu oni su pogodili neke šuteve, dok smo mi odigrali slabu odbranu. Bili su napadački raspoloženi, iskoristili neke naše šuteve i stekli prednost. Mi nismo uspeli da odgovorimo - rekao je Radonjić. On nije želeo da se osvrće na pojedinačnu odgovornost igrača, već je istakao da ga zanima samo kako je ekipa odigrala i konstatovao da je veče bilo šuterski katastrofalno za njegov tim. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.