LUKA, SINE MOJ: Saša Dončić napisao preemotivno pismo svom nasledniku koje vas neće ostaviti ravnodušnim! (FOTO)
Foto: Profimedia

otvorio se

LUKA, SINE MOJ: Saša Dončić napisao preemotivno pismo svom nasledniku koje vas neće ostaviti ravnodušnim! (FOTO)

- Da li možete da gledate da vaše dete odlazi od vas kako bi mogao da započne novi život dalje od vas

Objavljeno:

Saša Dončić, otac Luke Dončića napisao je pismo svom sinu koje morate pročitati.

- Šta znači biti dobar otac? Sada sam siguran da imam odgovor na ovo pitanje. Nisam bio savršen! Znaš da sam bio u Ljubljani u noći drafta, umesto da budem pored tebe. Obojica znamo zašto, ali hajde da zadržimo tu našu malu tajnu koja nas spaja.

foto: EPA/Javier Lopez

Televizor je imao moju pažnju. Jedva čekam da čujem tvoje ime. Kada sam na kraju čuo... Bože. Ne razumete kako sam se osećao i koliko sam ponosan kao otac. Sine moj, učinio si me tako ponosan još jednom - piše Saša Dončić.

- Luka, sine moj, može li se živeti bez svog deteta? Da li možete da gledate da vaše dete odlazi od vas kako bi mogao da započne novi život dalje od vas? Da li se sećaš Luka? Imao si samo 13 godina kada su ljudi iz Madrida došli u Sloveniju da bi te odveo u svoj tim koji je bio daleko od nas. Stvarno mi je stalo, ali i ja sam bio izuzetno dirnut i uzbuđen. Želeli smo da ostaneš, ali nikada ne bih dozvolio sebi da se propusti takva sjajna prilika. To znači biti dobar otac.

foto: Espreso

Saša Dončić se seća trenutka u kojoj je sve počelo onako kako je trebalo - u Barseloni.

- Postoji priča koju verovatno nisam nikada podelio ni sa kim. za svog oca, Luku, mog sina, dva najveća momenta su se desila dok si još bio dete. Tvoja veličina nisu kamere koje se kreću oko tebe, već ono što jesi. Tvoj otac će se uvek sećati turnira na kome je sve počelo. Jedva si govorio po koju špansku reč... Na turniru u Barceloni, gde si igrao protiv starijih igrača, dobio si MVP nagradu. Nekoliko meseci kasnije trener Laso te je prvi put stavio u seniorski tim. Bilo je to protiv Valensije. Dobio si loptu u uglu, i opalio trojku - bam. Bez obzira koliko ćeš sjajnih stvari postići u svom životu Luka, tvoj otac će se uvek setiti ovih trenutaka, jer si sve ovo započeo ti, moj sin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.