DOŠLI SMO DO NAJZANIMLJIVIJEG DELA BAN-CO TURNIRA! Danas na programu polufinalni mečevi, čeka nas velika borba za finale i dobra zabava! (FOTO)
Foto: Promo

a sada završnica

DOŠLI SMO DO NAJZANIMLJIVIJEG DELA BAN-CO TURNIRA! Danas na programu polufinalni mečevi, čeka nas velika borba za finale i dobra zabava! (FOTO)

Inače, Espreso.co.rs biće medijski pokrovitelj ovog velelepnog košarkaškog skupa, pa ćete kod nas na portalu moći da ispratite tok turnira

Objavljeno: 17:21h

U Beogradu, u dvorani "CornProduct" na Voždovcu, od utorka 17. jula traje košarkaški turnir Ban-Co Basketabll Championship Belgrade.

U pitanju je prvi međunarodni biznis turnir ovog tipa u Beogradu, na kom učestvuju tri ekipe iz Srbije i tri ekipe iz Libana.

Rezultati i Raspored turnira
Rezultati i Raspored turnirafoto: Facebook/ Sport mania

Nakon Prvog kruga turnira koji je trajao od 17. do 20. jula u polufinale su se plasirale ekipe Fransabank i Banque de Liban iz Bejruta i Dr. Avdalović i Đenerali iz Beograda.

Nakon prva tri dana turnira jedine dve ekipe koja je ostvarile obe pobede u razigravanju jesu Libanske ekipe Fransbank Banqe de Liban, dok su Srpske ekipe koje su se plasirale u doigravanje ostvarile po jednu pobedu.

Pevi polufinalni meč turnira
Pevi polufinalni meč turnirafoto: Facebook/ Sport mania

Polufinalni mečevi turnira su na programu 20. jula, tojest danas sa početkom od 18 i 20 h.

U polufinalnim duelima snege će odmeriti Fransbank i Dr Avdalović u 18:00 i Banqe de Liban- Đenerali u terminu od 20:00.

Drugi polufinalni par turnira
Drugi polufinalni par turnirafoto: Facebook/ Sport mania

Pobednici polufinalnih mečeva će se naravno sastati u finalu dok će se poraženi timovi boriti za utešnu treću poziciju, a termini mečeva za treće mesto i finala će biti utvrđeni u toku dana.

Inače, Espreso.co.rs je medijski pokrovitelj ovog velelepnog košarkaškog skupa, pa ćete kod nas na portalu moći da ispratite tok turnira.

BONUS VIDEO: Filip Kljajić - izjava posle pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.