DOBRE VESTI ZA SVE DENVEROVE FANOVE! Porter obavio još jednu operaciju i zaigraće ove sezone! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

DOBAR MALI

DOBRE VESTI ZA SVE DENVEROVE FANOVE! Porter obavio još jednu operaciju i zaigraće ove sezone! (FOTO) (VIDEO)

Idalje se čeka zvanična potvrda iz Denvera povodom situacije vezane za Portera i operaciju

Objavljeno: 12:11h

Novi saigrač našeg Nikole Jokića u Denver Nagetsima, ruki Majkl Porter junior, koga je Denver bukvalno "ukrao" draftujući ga sa 14. pozicije, iako mu je samo godinu i po dana pre famoznog drafta bilo predviđeno da će biti prvi pik na ovogodišnjem draftu.

Međutim, nezgodna povreda leđa koju je doživeo na samom početku NCAA karijere, udaljila ga je sa parketa sve do čuvenog "marč mednesa", na koji se vratio da pomogne svojoj ekipi u borbi za titulu.

Porter iz NCAA dana
Porter iz NCAA danafoto: AP

Međutim nakon povratka, u njegovoj igri se videlo da je dugo bio van procesa i da će trebati još vremena da bi bio onaj stari.

I baš ta povreda i takav splet okolnosti omogućili su Nagetsima da dođu do Portera s niske 14. pozicije i tako vrlo verovatno dobiju najboljeg igrača u celoj generaciji.

Niko nije želeo da rizikuje s njim, iako je definitivno bio najveći talenat na ovogodišnjem draftu, jer malo koja ekipa ima taj luksuz da može da odmori igrača celu sezonu, a Denver je baš u toj poziciji.

Međutim, izgleda da Nagetsi ipak nemaju nameru da čekaju, pa su poslali Portera na još jednu operaciju spornih leđa, ne bi li već ove sezone imali njegove usluge na raspolaganju.

U Koloradu smatraju da ne samo da će se u potpunosti oporaviti, već i da će zaigrati u nekom trenutku u toku sledeće sezone koja nam se ubrzano bliži.

Operacija je izvedena u toku prošle nedelje, a uskoro bi trebala da počne evaluacija uspešnosti procedure, a u Denveru veruju da će baš ona biti ključ u vraćanju Portera na prvobitni nivo igre, koji je prikazivao pre povrede koja mu je uticala na vrednost na ovogodišnjem draftu.

Majkl Porter i Adam Silver komesar NBA lige
Majkl Porter i Adam Silver komesar NBA ligefoto: Reuters

Međutim, u Denveru su oprezni i idu korak po korak, sa željom da uključe rukija u regularne utakmice negde tokom sezone, dok sam Porter želi što pre da zaigra.

Idalje se čeka zvanična potvrda iz Denvera povodom situacije vezane za Portera i operaciju.

BONUS VIDEO: Filip Kljajić - izjava posle pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.