NOVA IZDAJA NA PIREJU! Papapetru pljunuo na crveno-belo i otišao kod najljućeg rivala!
Foto: EPA/Valda Kalnina

Nova moda u atini

NOVA IZDAJA NA PIREJU! Papapetru pljunuo na crveno-belo i otišao kod najljućeg rivala!

Poslednjih godina su sve češći prelasci iz jednog u drugi klub, a poslednji pre ovoga je bio prelazak Meta Lodžeskog, koji i sada igra u ekipi Ćavija Paskvala

Objavljeno: 20:49h

Grčki košarkaš Janis Papapetru više nije član Olimpijakosa nakon što je odbio da potpiše novi ugovor sa timom, donevši odluku da više ne bude miljenik navijača iz Pireja, već Atinski veleizdajnik - prelaskom u redove njihovog najljućeg rivala, Panatinaikosa.

Nakon pet godina koje je proveo noseći crveno-beli dres odlučio je da ga zameni zelenim bojama, a sa novim klubom je potpisao ugovor na tri godine.

Posebno svetlo na čitavu priču baca informacija da je igrač bio u pregovorima sa turskim Efesom, ali je ipak odlučio da karijeru nastavi u otadžbini, ali u ekipi aktuelnih šampiona države.

Poslednjih godina su sve češći prelasci iz jednog u drugi klub, a poslednji pre ovoga je bio prelazak Meta Lodžeskog, koji i sada igra u ekipi Ćavija Paskvala.

Sa Olimpijakosom je osvojio dve šampionske titule 2015. i 2016. godine, a u sezoni kada je osvojio poslednji veliki trofej u karijeri je proglašen i za najboljeg mladog igrača grčke lige.

BONUS VIDEO: Novinari Espresa u epizodi "Valjati se kao Nejmar"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.