Neviđen debakl srpske košarke! Ovakav blam nismo doživeli još od Olimpijskih igara u Atini! (VIDEO)
Foto: Fonetap

NEMOGUĆE

Neviđen debakl srpske košarke! Ovakav blam nismo doživeli još od Olimpijskih igara u Atini! (VIDEO)

Da nam je neko pričao da je ovo moguće, ne bismo mu verovali

Objavljeno:

Srbija je Svetsko prvenstvo igrača do 17 godina, u Argentini, završila porazom. Taj neuspeh je tim koji sa klupe vodi trener Slobodan Klipa poslao na deseto mesto. Deveta je završila Dominikaska Republika koja je u ovom meču bila konkretnija, bolje je počela, bolje i završila. Nije vredelo što su se Orlići, na krilima Pokuševskog i Markovića vratili iz startnog zaostatka, poveli… Utakmicu nisu uspeli da privedu kraju.

U poslednjih 91 sekundu, Srbija je ušla sa četiri poena zaostatka – 81:77. Ali, potom nisu iskoristili dve izgledne prilike da sasvim uhvate priključak i poraz nisu mogli da izbegnu.

Podsećamo, Srbija je u Argentinu došla kao treća najbolja selekcija Evrope, sa šampionata koji je održan prošle godine u Podgorici. Sve ostale evropske ekipe su završile bolje plasirane – Francuska je igrala finale, Turska bila peta, Crna Gora i Hrvatska se borile za sedmo.

Srbija – Dominikanska Republika 77:82 (18:20, 21:18 27:24, 11:20)

Srbija: Musić 8, Pažin 6 (10-1 za tri, 4 sk), Pokuševski 16 (14 sk, 6 izg), Popović 4 (4 sk), Vasić (4 as), Karapandžić 6 (5 as, 5 izg), Langović 6 (5 sk), Marković 23 (12-11 za dva, 4 as), Pavićević, Petrušev, Tanasković 8, Živanović.

Dominikanska Republika: Garsija 24 (13 sk), Rejes 8 (8 sk), Beroa 14, Rivera 8 (5 sk), Krisotomo 2, Ernandez, Sančez, Abreu 7 (4 as), Vijera 15 (5 sk), Mota, Almanzar 1, Robles 3.

Inače, pre ovoga je Srbija slavila nad Argentinom, pa je poraz od Dominikane zato još veći šok.

BONUS VIDEO LUDNICA U MOSKVI: Nekoliko desetina hiljada navijača dočekalo fudbalere

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.