IDEALNA ZAMENA ZA VILIJAMSA-GOSA! Išao stopama Majkla Džordana, sada je pred vratima Partizana! (VIDEO)
Foto: ABA liga

LEPE VESTI ZA GROBARE

IDEALNA ZAMENA ZA VILIJAMSA-GOSA! Išao stopama Majkla Džordana, sada je pred vratima Partizana! (VIDEO)

Srpski mediji prenose bombastičnu informaciju!

Objavljeno:

- Odličan student, sjajan momak sa kvalitetima lidera iznad svake norme… - Ovako su komentatori finalne utakmice NCAA turnira 2016. godine, između Vilanove i Severne Karoline, euforično opisivali Markusa Pejdža nakon što je postigao neverovatnu trojku za izjednačenje, 4,7 sekundi pre kraja.

Na žalost levorukog plejmejkera i njegovih Tar Hilsa, u preostalom vremenu je Kris Dženkins iz „Nove“ ubacio trojku za titulu.

Ali, ovaj opis ostaje i vrteće se po glavama navijača Partizana ukoliko Pejdž dogovori dvogodišnju saradnju sa crno-belima! Kako prenose “Večernje novosti” i “Sportski žurnal”, čelnici najtrofejnijeg kluba u regionu pregovaraju sa momkom koji je posle studiranja na prestižnom univerzitetu (proslavljenog od strane Majkla Džordana pre svih) draftovan kao 55. pik, 2016. godine, ali nije dobio pravu priliku u NBA ligi (Juta i Šarlot) već je pokušavao da se kroz Razvojnu ligu domogne elite.

Nije uspeo, očigledno neće ni ovog leta, pa je logično da karijeru nastavi u Evropi. Partizan je veoma rad da ga dovede i posle Radeta Zagorca potpiše još jedno lepo pojačanje.

Pejdž je izuzetno atraktivan levoruki plej koji je važio za jednako opasnog u napadu i odbrani.

BONUS VIDEO EKSPLOZIJA ODUŠEVLJENJA! Hrvatski navijači u transu! Na trgu u Moskvi sve je prštalo!

(Espreso.co.rs/Basketballsphere)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.