Nikad brutalnija tuča na košarci! Pesnice, stolice, šutiranje, laktovi, sudije izbacile 13 igrača i na kraju prekinule meč! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Khensau

Tuča kakva se ne pamti

Nikad brutalnija tuča na košarci! Pesnice, stolice, šutiranje, laktovi, sudije izbacile 13 igrača i na kraju prekinule meč! (VIDEO)

Neverovatan haos u duelu Australije i Filipina

Objavljeno:

Sećamo se onih užasnih i ružnih scena sa mečeva u srpskoj košarci kada smo gledali stravične tuče košarkaša Partizana i Hemofarma ili Partizana i Crvene zvezde, ali sada su ih u tome nadmašili po brutalnosti igrači Australije i Filipina.

U meču kvalifikacija za Mundobasket dogodila se nezapamćena tuča uzu haos na terenu, a kazne zbog toga će garantovano biti rigorozne jer je obezbeđenje jedva uspelo na kraju da obuzda igrače dva tima.

Sve se dešavalo kada je pobednik već bio poznat jer je Australija vodila 79:48, ali onda je plejmejker Filipinaca Rodžer Rej Pogoj napravio nesportski potez i udario svog rivala Džejmsa Gaudlinga u glavu.

To je bio okidač za sve ostale da krenu da se "šibaju" kao najgori mogući neprijatelji, udarali su se pesnicama, šutirali, vukli, niko nije mogao da ih smiri.

Posle višeminutnih nereda, obezbeđenje je uspelo da razvadi zavađene strane, a sudije su isključile čak 13 igrača, pa je meč nastavljen sa 5 na 3.

Međutim, ubrzo su još dva igača Filipina dobili pete lične greške i onda je susret završen pre vremena jer nije mogao biti nastavljen, a konačni rezultat je bio 89:53.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.