Sale i Srbija spremaju osvetu Nemcima, ali bez dva važna igrača!
Foto: Starsport©

Jedini su nas pobedili

Sale i Srbija spremaju osvetu Nemcima, ali bez dva važna igrača!

Košarkaši Srbije zatvaraju prvu fazu kvalifikacija za Mundobasket mečom protiv Nemačke

Objavljeno:

Utakmicom protiv Nemačke u ponedeljak u 20 sati u velikoj dvorani "SPENS" u Novom Sadu, reprezentacija Srbije završava prvu fazu kvalifikacija za Mundobasket koji se sledeće godine igra u Kini.

Naši košarkaši su već obezbedili plasman u drugi krug kvalifikacija, ali je utakmica sa Nemačkom važna zbog broja pobeda koje se prenose u narednu rundu. Za ovaj duel vlada veliko interesovanje, od subote više nema ulaznica u slobodnoj prodaji, pa se očekuje da reprezentacija Srbije u novosadskoj dvorani ima veliku podršku.

Selektor Aleksandar Saša Đorđević bio je zadovoljan posle ubedljive pobede naše reprezentacije u petak u Gruziji, ali je već tada istakao da taj meč treba odmah zaboraviti i okrenuti se narednom protivniku.

Aleksandar Saša Đorđević neće računati ni u meču sa Nemcima na Nedovića i Avramovića zbog povreda
Aleksandar Saša Đorđević neće računati ni u meču sa Nemcima na Nedovića i Avramovića zbog povreda foto: Starsport©

- Nemačka je ekipa koja ima izuzetan entuzijazam i individualni kvalitet. Novi selektor je timu doneo neke novine, fizički su sjajno spremni i veoma su visoka ekipa. Svi su jako napredovali i nemačka reprezentacija je u ovom trenutku jako dobar tim. U dosadašnjem toku kvalifikacija pokazali su konstantnost u igri i rezultatima. Na nama je da reagujemo, da sa istom željom i odnosom prema igri kao u Gruziji, uđemo u utakmicu i uz pomoć novosadske publike pokušamo da dođemo do pobede - rekao je selektor Đorđević.

Što se tiče sastava tima koji će se suprotstaviti Nemcima, Nedović neće biti u ekipi, zbog problema sa povredom koji ima već duže, kao ni Avramović koji zbog udarca u butni mišić nije igrao protiv Gruzije. Đorđe Gagić je spreman i biće u sastavu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.