NBA LUDILO: Pol Džordž ostao u Oklahomi, Kris Pol u Hjustonu, Džordan ide u Dalas, a milioni samo zvone! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

VRELO LETO

NBA LUDILO: Pol Džordž ostao u Oklahomi, Kris Pol u Hjustonu, Džordan ide u Dalas, a milioni samo zvone! (FOTO) (VIDEO)

Derik Rouz je dogovorio jednogodišnji nastavak saradnje sa Minesotom i trenerom Tibodoom, Vil Barton je odlučio da ostane u Denveru, kao i Džeremi Grent u Oklahomi

Objavljeno:

Noćas je u NBA ligi otvoreno tržište slobodnih agenata i već u prvim satima ozvaničen je ostanak Pola Džordža u Oklahomi, Krisa Pola u Hjustonu ali i prelazak Diandrea Džordana u redove Dalasa. Jokić i zvanično potpisao petogodišnji ugovor sa Denverom vredan 146,5 miliona dolara.

Najveću pažnju privukla je situacija oko Pola Džordža, koji je odluku o svojoj budućnosti saopštio na žurki koju je za pet stotina zvanica organizovao njegov saigrač Rasel Vestbruk.

Pi-Dži je tom prilikom rekao "Ovde sam da ostanem", i izazvao oduševljenje publike.

On će za naredne četiri godine dobiti 137 miliona dolara, ali i pokušati da osvoji šampionski prsten.

Isti cilj ima i Kris Pol, koji je pak produžio ugovor sa Hjustonom i za četiri naredne sezone inkasiraće 160 miliona.

Navodno, ekipa iz Teksasa je ozbiljan protivkandidat Lejkersima u trci za potpis najpoželjnijeg slobodnog agenta u ligi - Lebrona Džejmsa.

Diandre Džordan, do juče jedan od prepoznatljivih simbola Klipersa, dogovorio je jednogodišnji ugovor sa Dalasom za 24 miliona.

foto: AP

Dvostruki uzastopni MVP finala Kevin Durent je u načelu pristao da potpiše produženje ugovora sa Voriorsima na 1+1 sezonu, a naredne će dobiti 30,5 miliona dolara.

foto: Reuters

Derik Rouz je dogovorio jednogodišnji nastavak saradnje sa Minesotom i trenerom Tibodoom, Vil Barton je odlučio da ostane u Denveru, kao i Džeremi Grent u Oklahom

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.