NIJE SAMO ZAGORAC! Bivši igrač Baksa stiže u Partizan? (VIDEO)
Foto: Starsport©

LEP DAN ZA CRNO-bele

NIJE SAMO ZAGORAC! Bivši igrač Baksa stiže u Partizan? (VIDEO)

Ovaj momak ima 26 godina, rođen je u Kaliforniji, gde je i završio koledž

Objavljeno:

Poznati košarkaški portal Sportando na Tviteru je preneo svoja najnovija saznanja da je Partizan pokazao interesovanje za američkog beka Mekenzija Mura, koji je prošlu sezonu proveo u grčkom Lavriju.

Ovaj momak ima 26 godina, rođen je u Kaliforniji, gde je i završio koledž. Početkom 2015. godine nastupao je na Novom Zelandu, u ekipi Nelson Džajantsa, da bi iste godine pokušao da ostvari NBA angažman, ali osim nastupa za Milvoki Bakse u Letnjoj ligi, nije uspeo da se izbori za nešto više.

Potom se otisnuo u Evropu, najpre u belgijski Luven, gde se nije dugo zadržao, pa se u proleće 2016. vratio na Novi Zeland, ali već u avgustu iste godine odlazi u Grčku, u ekipu Promiteas Patrasa.

Ipak, vezu sa Novim Zelandom nije prekidao, prošle godine se opet vratio tamo, opet odigrao par meseci, pa se vratio u Grčku, ovog puta u ekipu Lavrija, gde je konačno odigrao jednu celu sezonu.

Odigrao je 25 mečeva za ovaj tim, ostvario prosečni učinak od 17.1 poena, 5.9 skokova, 4.9 asistencija i 2.1 ukradenu loptu po utakmici.

BONUS VIDEO ESPRESO ANKETA: Za koga će Srbi navijati na Mundijalu posle ispadanja srpske reprezentacije?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.