ĐORĐEVIĆ POSLE GRUZIJE: Pribojavali smo se ovog meča, ali ispalo je odlično! (FOTO)
Foto: AP

SVE POHVALE

ĐORĐEVIĆ POSLE GRUZIJE: Pribojavali smo se ovog meča, ali ispalo je odlično! (FOTO)

"Moramo što pre da zaboravimo ovaj duel, da se oporavimo i koncentrišemo na sledećeg rivala"

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije je deklasirala Gruziju u Tbilisiju (87:50) u okviru trećeg “prozora” kvalifikacija za Mundobasket 2019, i obezbedili plasman u narednu rundu.

Selektor “orlova” Aleksandar Đorđević zadovoljan je partijom i zalaganjem svojih izabranika i naglasio je da je neophodno da se takav pristup ponovi i u duelu protiv Nemačke, koji je na programu 2. jula od 20 časova u Novom Sadu.

- Dobra timska igra. Ozbiljno odigrana utakmica od prvog do poslednjeg minuta, odlična odbrana i dobar pristup igri. Bez obzira na poteškoće koje smo imali, a nije ih bilo malo, momci su uradili sjajan posao, ne samo na ovoj utakmici, već svih ovih dana koliko smo zajedno. Pribojavali smo se ovog meča, ali smo uradili odličan posao jer ovo može da bude ključ za nastavak kvalifikacija pošto nam daje šansu da u drugu fazu uđemo sa dve pobede više u odnosu na Gruziju ako se kvalifikuje, što očekujem. Moramo što pre da zaboravimo ovaj duel, da se oporavimo i koncentrišemo na sledećeg rivala. Potrebno je da sa istom željom i odnosom kao večeras uđemo i u meč sa Nemačkom - rekao je Đorđević

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.