Svi hoće da beže iz Srbije, a Zvezdin centar ima neverovatan plan za penziju!

Hoće porodicu u Beogradu

Svi hoće da beže iz Srbije, a Zvezdin centar ima neverovatan plan za penziju!

Maik Cirbes je u intervjuu za nemački čaospis rekao da planira po završetku karijere da se vrati u Beograd da živi i zasnuje porodicu
Objavljeno:

Srbija i Beograd su opčinili Maika Cirbesa koji je to potvrdio u opširnom intervjuu za nemački časopis "BIG", na čijoj se naslovnici našao i o čemu smo već pisali. Sada su se pojavili i ostali detalji intervjua koji je dao i u kome je ispričao sjajne stvari o Srbima i Beogradu, ali i planove o tome šta planira po završetku karijere čime je iznenadio ne samo nemačke novinare i medije, već sigurno i srpsku javnost.

Saša Pavlić Koky
Nemački reprezentativac je rekao kako planira da se, kada "okači patike o klin", preseli potpuno u Beograd i ostane da živi u našoj zemlji i zasnuje svoju porodicu. - Toliko mi se sviđa da ću nastaviti da živim u Beogradu. Kada završim karijeru želim da se nastanim u Beogradu: Da se oženim i ovde dobijem decu. Postoji i nemačka škola u koju bi mogla da idu. Ne želim da me protumačite pogrešno, ja sam nemac, moja zemlja je Nemačka i nemački sam reprezentativac, ali i Beograd je takođe postao moj dom.
- Kao da sam tu nešto pronašao. identifikujem sa sa ljudima ovde, ne osećam se kao stranac, Srbi su me prihvatili kao njihovog. Kada sedimo za stolom i svi pričaju srpski, ja ih sve razumem - rekao je Cirbes. Zvezdin centar je naveo da drugi imaju drugačije planove za penziju, ali da se on isključivo vezao za Beograd.
- Neki vole da odu na Majorku, ali meni se više sviđa ovde. Ovde sam pronašao svoj dom: Nemačka je bogata zemlja i tamo ako radiš, onda ti ništa neće nedostajati, ali je u Srbiji drugačije. Prihodi su veoma mali, ali zbog nedostatka materijalnih stvari, svi se oslanjaju na ljudskos - rekao je Cirbes koji je dodao da neće zaboraviti odakle je, ali da je život sa ljudske strane bolji u Srbiji. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.