NE MRZIM NIKOGA, ALI NE DAM NI NA SVOJE: Košarkaš Zvezde pobesneo posle utakmice Srbije i Švajcarske! (FOTO)
Foto: Starsport©

OGORČEN

NE MRZIM NIKOGA, ALI NE DAM NI NA SVOJE: Košarkaš Zvezde pobesneo posle utakmice Srbije i Švajcarske! (FOTO)

Gotovo da nije prestajao da objavljuje tvitove tokom i posle susreta Srbije i Švajcarske

Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković oglasio se na društvenim mrežama posle meča Srbije i Švajcarske i osuo paljbu po medijima koji napadaju Srbiju.

- Retko se oglašvam na Tviteru i rekao sam sebi da se neću mešati u političke stvari, ali pošto sam diplomirao političke nauke na koledžu, moram. Kao ponosan Srbin, umoran sam od zapadnih medija, posebno iz SAD koji plasiraju lošu sliku o Srbiji i Srbima generalno. Ovo se direktno odnosi na dva fudbalera Švajcarske koji su uputili rasističke gestove

Gotovo da nije prestajao da objavljuje tvitove tokom i posle susreta Srbije i Švajcarske.

- Ta dva igrača su pokazivali znake Albanije i svi treba da ih žale što su napustili zemlju zbog rata. Moja porodica je prošla kroz istu stvar i mnogo naših sunarodnika imaju slične priče, ali iz nekih razloga svi su uvek protiv Srba.

foto: Starsport©

- Slušajte, ja nisam nacionalista, ali volim svoju zemlju i izgubio sam mnogo prijatelja u tim ratovima. Poenta je da se izveštavanje medija poboljša. Odrastao sam u Kanadi i Americi gde sam slušao kako su Srbi započeli svaki rat, to je smešno. Ne mrzim nikoga, ali ne dam ni na svoje - napisao je Janković na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.