15 MESECI ZABRANE: Kažnjen navijač koji se zaleteo na Vasu Micića! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

POŠTENO

15 MESECI ZABRANE: Kažnjen navijač koji se zaleteo na Vasu Micića! (FOTO) (VIDEO)

Incident se dogodio tokom drugog meča finalne serije litvanskog prvenstva, kada je jedan od navijača Ritasa odgurnuo Žalgirisovog plejmejkera

Objavljeno:

Navijač Lijetuvos Ritasa koji je ušao na teren i odgurnuo srpskog košarkaša Vasilija Micića, suspendovan je na 15 meseci prisustva svim sportskim događajima.

Incident se dogodio tokom drugog meča finalne serije litvanskog prvenstva, kada je jedan od navijača Ritasa odgurnuo Žalgirisovog plejmejkera.

Micić je nakon jednog polaganja fauliran, te je inecrijom završio u blizini tribina na kojima su se nalazili navijači protivničke ekipe, od kojih je jedan izleteo van ograđenog prostora.

Taj 'nesrećni' navijač je grudima odgurnuo Srbina, a zbog toga neće smeti da prisustvuje svim sportskim događajima, ne samo košarkaškim, koji budu održavani u Litvaniji u narednih 15 meseci. Najčudnije od svega je bilo to što redari meča nisu izbacili pomenutog simpatizera iz hale, već je on ostao da prati meč do samog kraja, a tu odluku je žestoko kritikovao generalni menadžer Žalgirisa Paulius Motejunas.

BONUS VIDEO:

Boško Janković i reprezentaciji Srbije i Svetskom prvenstvu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.