BUDUĆNOST ĆE BITI STRAH I TREPET! Nova transfer bomba u Podgorici, niko u ABA ligi neće imati ovakav tim!
Foto: ABA liga

MIŠKO NAJAVIO

BUDUĆNOST ĆE BITI STRAH I TREPET! Nova transfer bomba u Podgorici, niko u ABA ligi neće imati ovakav tim!

Crnogorski mediji potvrdili pisanje prvog čoveka agencije Beobasket

Objavljeno:

Podgorička Budućnost je napravila još jedan veliki potez u pripremanju ekipe za Evroligu, pa je od danas je jača za dosadašnjeg košarkaša Barselone, francuskog internacionalca Edvina Džeksona!

Ovaj transfer je najpre na svom Tvitee profilu najavio menadžer Miško Ražnatović, a malo nakon toga stigla je i konkretna potvrda od crnogorskih medijia.

- Nije Majkl, nije Dženet, ali muzika mu je prirasla srcu! Od pre par minuta, gusle su postale njegov omiljeni instrument - napisao je Ražnatović.

Edin Džeksonpokriva poziciju beka i u septembru će napuniti 29 godina. Početak prošle sezone proveo je u kineskom Guangdongu, da bi se kasnije vratio u Barselonu posle tri godine.

U 2017. je bio njajbolji strelac španske ACB lige, kada je nosio dres Estudijantesa, a prethodno je nastupao i u Unikahi, ASVEL-u, Nanteru i Roanu.

Podsetimo, Budućnost je prve poteze u prelaznom roku napravila produženjem ugovora sa Nikolom Ivanovićem i Nemanjom Gordićem, a zatim je angažovan i Koti Klark iz Saratova, jedan od najboljih igrača VTB lige.

BONUS VIDEO: Vladimir Štimac na 3. meču finala KLS između Crvene zvezde i FMP-a

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.