JEZGRO DELIJA BOJKOTUJE ZVEZDU ZBOG NJEGA, A ON JOJ DONEO TITULU: Cela hala je skandirala Omiću koji je postao MVP! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

POKIDAO

JEZGRO DELIJA BOJKOTUJE ZVEZDU ZBOG NJEGA, A ON JOJ DONEO TITULU: Cela hala je skandirala Omiću koji je postao MVP! (FOTO) (VIDEO)

Reprezentativac Slovenije nagradu za najboljeg poentera primio je od Nemanje Nedovića, odnosno za najkorisnijeg igrača od Vladimira Štimca

Objavljeno: 22:08h

Alen Omić, košarkaš Crvene zvezde, proglašen je za najboljeg strelca i MVP velikog finala Superlige Srbije.

Reprezentativac Slovenije nagradu za najboljeg poentera primio je od Nemanje Nedovića, odnosno za najkorisnijeg igrača od Vladimira Štimca.

Omić je poptuno zasluženo poneo epitet MVP u finalu, pošto je u sva tri meča bio jedan od najboljih igrača Zvezde.

Omić je u prvom duelu ostvario učinak od 22 poena i pet skokova, u drugom 15 poena i sedam skokova, dok je u trećem, odlučujućem, postigao 20, uz 11 skokova i tri asistencije.

Podsetimo se, Omićevog dolaska u klub kada su na prvom meču protiv Olimpijakosa navijači poručili da bojkotuju utakmice kluba dokle god je on tu. Zatim je Slovenac krenuo da pokazuje zašto je doveden.

foto: Espreso

Odlične partije, dvocifreni učinak na mečevima, igrač meča, i ostalo su ga dovele do ovog priznanja koje je realno i zaslužio.

Delije ni na finalu nisu pružile podršku svom klubu koji su godinama podržavali do te mere da je i Arena bila mala za sve zainteresovane.

Ali, Omić ne brine za to već posle titule poručuje da želi i naredne sezone da nosi crveno-beli dres, a verujem da su te reči prava muzika za uši za sve iskrene ljubitelje košarke i Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

Isključenje Branka Lazića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.