TOFAŠ ZAKUVAO SERIJU: Umesto titule i slavlja Fenera, senzacija u Bursi! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

BILO JE ZANIMLJIVO

TOFAŠ ZAKUVAO SERIJU: Umesto titule i slavlja Fenera, senzacija u Bursi! (VIDEO)

Četvrta utakmica za dva dana, takođe u Bursi, a peta 13. juna u Istanbulu. Titulu će osvojiti tim koji prvi stigne do četiri pobede

Objavljeno: 21:21h

Svima je izgledalo, po onome što je viđeno u prva dva meča finalnre serije, da će Fenerbahče ekspresno završiti seriju u svoju korist, ali su se u Tofašu pobrinuli da se tako nešto ne dogodi, pa su u trećem meču finala pobedili izabranike Željka Obradovića rezultatom 91:88 (26:26, 26:23, 16:18, 23:21) i smanjili prednost protivnika na 2:1 .

Bilo je to pravo šutersko nadmetanje dva tima, Fener je minut pre kraja vodio rezultatom 88:86, ali je domaćin meč završio serijom 5:0.

Sve je bilo rešeno četiri sekunde pre kraja meča, kada je Sami Mehija pogodio trojku i i izazvao erupciju slavlja u Bursi.

Mehija je na svojim leđima nosio ekipu Tofaša sa 23 postignuta poena, a najveća pomoć na teenu su mu bili Keni Kađi, koji je postigao 21, odnosno Toni Kroker (20), koji je svom učiunku pridodao i pet skokova i osam asistencija.

Kod Fenerbahčea najviše se istakao Bredli Vonamejker sa 20 poena i šest asistencija. Bobi Dikson je postigao 16, a Marko Gudurić devet.

Četvrta utakmica za dva dana, takođe u Bursi, a peta 13. juna u Istanbulu. Titulu će osvojiti tim koji prvi stigne do četiri pobede.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.