CSKA OČEKIVANO DO FINALA: Armejci pregazili Zenit! (VIDEO)
Foto: Fonet

SVE ide PO PLANU

CSKA OČEKIVANO DO FINALA: Armejci pregazili Zenit! (VIDEO)

Nakon ovog trijumfa je samo ostalo pitanje, ko će im biti protivnik u finalu, Uniks ili Himki.

Objavljeno: 20:57h

Košarkaši CSKA pobedili su Zenit iz Sankt Petersburga u "VTB Ice Areni" rezultatom 84:67 i tako se plasirali u finale ruskog šampionata.

Utakmica je otvorena sporo i igralo se prilično tvrdo i neefikasno sa obe strane, ali je prvi period igre CSKA rešio u svoju korist rezultatom 14:10.

U drugoj deonici meča izabranici Dimitrisa Itudisa su dali po gasu, pa je prednost na kraju četvrtine bila i 14 poena u korist armejaca.

U trećem kvartalu je postalo jasno da se Zenit neće vratiti, kako su "Armejci" na poslednju pauzu otišli sa 22 poena prednosti. Dok je poslednjih 10 minuta meča bilo samo rutinsko privođenje posla kraju, pa je nakon ovog trijumfa ostalo samo pitanje ko će im biti protivnik u finalu, Uniks ili Himki. CSKA je predvodio Ćaćo Rodrigez sa 21 poenom i pet asistencija, pratili su ga Klejburn sa 15, De Kolo sa 13 i Kori Higins sa 11 poena.

U ekipi Zenita 16 poena je upisao Harper, 15 je dodao Karašev, 13 Kajl Kjurik. Marko Simonović je za 22 minuta upisao šest poena, uz dva skoka i jednu asistenciju.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.