Odlazi u Fenerbahče?! Već se nalazi u Istanbulu! (FOTO)
Foto: Starsport©

Fotografija sve otkriva

Odlazi u Fenerbahče?! Već se nalazi u Istanbulu! (FOTO)

Sprema li se ovo transfer košarkaša Partizana?

Objavljeno: 08:26h

Znamo da Željko Obradović voli da kupuje u Srbiji, pa gotovo svakog leta pojačava svoj tim nekim igračem iz Partizana i Crvene zvezde, a sada smo možda i dobili naznaku ko bi to mogao da bude u ovom prelaznom roku.

Na drugom meču finala turskog plej-ofa između Fenerbahčea i Tofaša, na tribinama je bio i plejmejker crno-belih, Najdžel Vilijams Gos.

Sjajni Amerikanac je na meti brojnih klubova, pogotovo onih iz Evrolige, posle sjajne debitantske sezone koju je imao u Evropi noseći dres Partizana, te je jasno da će ovog leta napustiti crno-bele.

Šuškalo se i da će probati najpre da se izbori za ugovor u NBA preko Letnje ligi, jer podsećamo da na njega ima pravo Juta koja ga je birala kao 55. pika na draftu prošle godine.

Ipak, možda odustane od toga, ukoliko bude stigla ponuda od nekog evroligaša koja će zadovoljiti njegove apetite, i sportske i finansijske, a znamo da Fenerbahče ima mogućnosti da ispuni i jedne i druge.

S obzirom na to da Vilijams Gos ima ugovor sa Partizanom na još godinu dana, to znači da će srpski klub dobiti i novac za obeštećenje, što će im svakako značiti s obzirom na finansijsku situaciju u klubu.

BONUS VIDEO: Stefan Pot posle poraza od Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.