DIVAC I PREDSEDNIK KINGSA U MADRIDU: Znači li ovo od ćemo do naredne sezone gledati tandem Dončić - Bogdanović? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/@ACBCOM

Sve je jasno

DIVAC I PREDSEDNIK KINGSA U MADRIDU: Znači li ovo od ćemo do naredne sezone gledati tandem Dončić - Bogdanović? (VIDEO)

Čelni ljudi Kingsa su snimljeni na tribinama hale u Madridu tokom utakmice Real - Gran Kanarija

Objavljeno:

Real Madrid i Gran Kanarija igrali su drugi meč polufinala ACB lige, a najveću pažnju navijača, novinara i ljubitelja košarke privuklo je prisustvo legendarnog Vlada Divca na tribinama hale u Madridu.

"Alfa i omega" Sakramenta bio je u društvu predsednika Kingsa Viveka Ranadiva i posmatrao ovaj meč što je odmah svima stavilo do znanja da su verovatno stigli u špansku prestonicu iz jednog razloga, a to je Luka Dončić.

Mladi slovenački reprezentativac je ime o kome se najviše priča uoči predstojećeg drafta i svi se pitaju u kojoj ekipi će početi svoju NBA karijeru, a izgleda da bi to mogli da budu Kingsi.

Jasno je svima da će Luka biti biran ili sa prve ili sa druge pozicije, prvi pravo biranja ima Finiks na čiju je klupu nedavno seo Igor Kokoškov sa kojim je Dončić prošle godine osvojio Eurobasket i oni odlučuju da li će kao prvog pika izabrati njega ili DiAndrea Ejtona iz Arizone.

S obzirom na to da u Sansima, kako se može čuti, prioritet je da se nađe kvalitetan centar, moglo bi da se nasluti da će se možda ipak odlučiti za Ejtona, a samim time znači da bi onda Kingsi mogli da uzmu Slovenca srpskog porekla.

"Kraljevi" imaju pravo na drugog pika, a prisustvo generalnog menadžera Divca i gazde Ranadiva jasno ukazuje da su došli da na delu vide "čudo od deteta" iz Evrope kako bi se još jednom na licu mesta divili njegovim sposobnostima.

Podsećamo da Dončić iza sebe ima godinu za pamćenje, osvojio je Eurobasket i Evroligu, izabran je za najboljeg mladog igrača Evrolige, MVP je ligaškog dela i MVP je fajnal-fora Evrolige, MVP je ACB lige... Nedostaje mu samo još titula šampiona Španije sa Realom, pa da se otisne "preko bare".

BONUS VIDEO: Janković posle pobede nad Partizanom - 2. deo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.