FMP OPET DO FINALA! Odžo sa panterskim kandžama uništio Borac! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

KOšarkaška Superliga Srbije

FMP OPET DO FINALA! Odžo sa panterskim kandžama uništio Borac! (FOTO)

Kada sumiramo večerašnji meč, imali smo da posmatramo kontrolu igre od strane FMP-a

Objavljeno: 21:50h

Košarkaši FMP-a su u Železniku razmontirali Borac iz Čačka rezultatom 77:56 (25:22, 19:9, 14:9, 19:6) u majstorici polufinala Superlige, pa ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala protiv Crvene zvezde.

Panteri su maksimalno iskoristili prednost domaćeg terena,iako je hala bila poluprazna, pošto je uprava kluba iz Železnika odlučila da navijačima Borca bude uskraćen pristup hali, odnosno kupovinu karata.

Naravno, FMP-u nije prvi put da uradi tako nešto, oni su se i protiv Partizana oslučili na takav potez, koji je izgleda postao normalna stvar u Superligi.

Finalna serija počeće sledećeg četvrtka, a potom su na programu dueli u subotu i utorak. Prednost domaćeg terena imaće Crvena zvezda jer je bila bolje plasirana od FMP-a u Jadranskoj ligi.

Kada sumiramo večerašnji meč, imali smo da posmatramo kontrolu igre od strane FMP-a tokom celog meča iako je borac u par navrata pretendovao da se približi, svaka dilema je otklonjena krajem treće deonice meča kada je FMP dao po gasu.

Na startu poslednje deonice FMP je zatvorio sve prilaze košu i serijom od 12:0 došao do ogromnih 20 poena prednosti što im je obezbedilo još jedno učešće u finalu.

U redovim FMP-a najviše se istakao Majkl Odžo sa 22 poena i osam uhvaćenih lopti, a veliki doprinos da je i Stefan Pot sa dabl-dabl učinkom od 14 poena i 11 skokova.

Kod Čačana su samo dva igrača uspeli da upišu svocifren broj poena a to su Ilija Đoković i Predrag Prlja sa po 10 postignutih poena.

Statistika FMP
Statistika FMPfoto: Prinscreen/www.fibalivestats.com
Statistika Borca
Statistika Borcafoto: Prinscreen/www.fibalivestats.com

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.