BORAC BEZ NAVIJAČA U ŽELEZNIKU: Čačani optužuju Čovića da im je zabranio ulaz na majstoricu!
Foto: ABA/Ivica Veselinov

Bez gostujućih navijača

BORAC BEZ NAVIJAČA U ŽELEZNIKU: Čačani optužuju Čovića da im je zabranio ulaz na majstoricu!

Ulaznica za treći, odlučujući meč između FMP-a i Borca neće biti u slobodnoj prodaji

Objavljeno:

Košarkaški klub FMP iz Železnika je obavestio javnost da neće biti u slobodnoj prodaji ulaznica za majstoricu polufinala KLS protiv Borca iz Čačka.

"Panteri" i Čačani u nedelju igraju odlučujući treći meč serije i bore se za mesto u finalu, gde se već plasirala Crvena zvezda.

Ipak, kako javlja portal "moravainfo", igrači Borca biće uskraćeni za podršku svojih navijača u Železniku, jer je uprava FMP-a odlučila da dodeli samo desetak ulaznica članovima uprave čačanskog kluba, dok karata neće biti u slobodnoj prodaji.

Navijači iz Čačka su prilično ogorčeni zbog ovoga jer su mnogi od njih planirali da dođu u Železnik i podrže svoju ekipu u borbi za istorijski plasman u finale, a za sve okrivljuju Nebojšu Čovića, vlasnika FMP-a, jer smatraju da je ovo njegova lična odluka kako bi na tribinama bila domaćinska atmosfera.

I ranije se dešavalo da hala u Železniku bude zatvorena za gostujuće navijače, ali to je uglavnom kada gostuje Partizan, međutim, niko nije očekivao da bi se isto moglo dogoditi i sada.

BONUS VIDEO: Mitrović na okupljanju Orlova pred Mundijal

(Espreso.co.rs / Izvor: moravainfo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.