ESPRESO SAZNAJE: Uroš Luković ponovo u Partizanu?! Predsednik crno-belih ponudio ugovor novom šampionu Crne Gore! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

EKSKLUZIVNO

ESPRESO SAZNAJE: Uroš Luković ponovo u Partizanu?! Predsednik crno-belih ponudio ugovor novom šampionu Crne Gore! (FOTO)

Srpski centar je za Partizan nastupao u sezoni 2016/17

Objavljeno:

Uroš Luković ponovo u Partizanu?!

Kako saznaje Espreso, predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović ponudio je prvotimcu Mornara novog šampiona Crne Gore, Urošu Lukoviću da ponovo obuče crno-beli dres i tako pokušaju da prekinu dominaciju Crvene zvezde i sa još nekim pojačanjima naprave respektabilnu ekipu koja će moći da se bori čak i za šampionsku titulu ABA Lige.

foto: Saša Pavlić Koky

Srpski centar je za Partizan nastupao u sezoni 2016/17, i bio jedan od najboljih košarkaša te sezone, a osim boravka u crno-belom dresu, nastupao je i za MZT, Kumanovo, FMP.

Očekuje se odgovor Uroša Lukovića o eventualnom povratku u svoj voljeni klub, a možda je inicijalna kapisla Mijailovića za poziv Lukoviću bio i video klip u kome posle osvajanja šampionata Crne Gore peva navijačke pesme Partizana, i tako pokazao koliko voli svoj klub.

BONUS VIDEO:

Novica posle ispadanja u polufinalu od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.