JANKOVIĆA JE TEŠKO PROMENITI: Topić čestitao Partizanu i rekao da je Zvezda za nijansu bila slabija nego u prvom meču! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

kls, polufinale

JANKOVIĆA JE TEŠKO PROMENITI: Topić čestitao Partizanu i rekao da je Zvezda za nijansu bila slabija nego u prvom meču! (FOTO)

Partizan sa ovim rosterom i problemima nije izdržao i naša klupa je na kraju došla do izražaja

Objavljeno:

Crveno-beli su i u drugom meču bili bolji od Partizana i u borbi za odbranu titule sastaće se sa boljim iz duela FMP - Borac (1:0).

- Čestitao bih Partizanu koji je pružio zaista jak otpor iako su u sitiaciju u kojoj jesu. Igrali su snažno i muški i učinili su da damo svoj maksimum i prošli i ovaj meč. Večeras smo za nijasnu bili slabiji u odnosu na prvi duel, nismo bili toliko agresivni, na to je uticao i Partizam, a brzo smo ušli i u probelme sa faulovima. Lazić je imao dve lične i morali smo da igramo na drugačiji način - rekao je Topić i nastavio:

- Partizan sa ovim rosterom i problemima nije izdržao i naša klupa je na kraju došla do izražaja. I mi imamo probleme sa rovitim i povređenim igračima, trojica vuku povrede dugo i postaji problem da prerastu u hronične. Ročesti uče nije hodao zbog kontuzije, Jankoviuć ima problem, nije igreo mnogo, čuvali smo ga, srećom zablistao je u poslednjoj četvrtini. Ročesti i on su prelomili utakmicu

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Topić je naveo da njegovi igrači nisu uspeli da zaustave Najdžela Viliojamsa Gosa.

- Postigao je 15 poena u prvom poluvremenu, tranciziju Paritzana nismo useli da ispratimo. U obe utakmice pokazali smo kvalitet u skoku što je jedan od bitnijih stavki kada igrate protiv Partizana. Srećni smo zbog ulaska u finale.

foto: Espreso.co.rs

Imao je i poruku za Jankovića.

- Cele godine se borimo sa njegovim temperamentom, odlukama i selekcijom. Trudimo se da mu predočimo neke stvari, došao iz SAD, druga je kultura, još se nije navikao. Imamo problem, ali dečko je takav temperemanet i nemoguće ga je promeniti.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti posle plasmana u finale

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.